Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítás

Szállítási információk

Cégünk az ország egész területére végez házhozszállítást. A szállítás díja termékenként eltérő lehet, összege a rendelni kívánt bútor adatlapján megtekinthető.
Házhoz szállítás esetén a minimum rendelési összeg 50 000 Ft.

75 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a házhoz szállítás díjmentes.

A házhozszállítás minimum összege 4 000 Ft.

Két termék rendelése eseten a szállítási díjak összegződnek. Három vagy több tétel vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk a szállítási díjból.

Amennyiben ingyenes szállítási költséggel rendelkező termék van a rendelésében, úgy további kedvezményt nem áll módunkban biztosítani mivel a kedvezmények nem összevonhatóak.

Amennyiben szállítási árajánlatot kér tőlünk, úgy kérjük adja meg a szállítási címet.

A szolgáltatás a termék megadott szállítási címre eljuttatását jelenti, a szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

Választható szolgáltatások

Házhozszállítás:

A házhozszállítás a termék/termékek megadott szállítási címre szállítását jelenti, a szállításért felelős munkatárs további anyagmozgatásra nem kötelezhető.

Amennyiben a szállítási címre behajtaási engedély szükséges, úgy abban az esetbe a vevő felelőssége az engedély beszerzése.

A szállítás napját és időpontját cégünk határozza meg..

Házba szállítás:

A házba vagy lakásba beszállítás (a házhozszállítási költségen felül) külön költséget jelent. A beszállítási munkát kizárólag cégünk szakértő dolgozói végzik.

A szolgáltatás igénylése esetén egyedi árajánlat kérése szükséges. Az árajánlat elkészítéséhez szükségünk van az Ön otthonának paramétereire (emelet, családi ház stb.).
Tájékoztatjuk a kedves vásárlóinkat, hogy házba szállítást ablakon, erkélyen keresztül nem végzünk!
Amennyiben a megrendelt termék nem fér be az ajtón vagy a kívánt helyre, ez nem az eladó felelőssége, cégünk visszavenni a terméket nem köteles!

Szerelés:

A szerelési szolgáltatási igénylése esetén kérjen házba szállítási és szerelési árajánlatot. Az ajánlat elkészítéséhez szükségesek az Ön otthonának egyedi paraméterei. Cégünk szakértő munkatársai végzik a szerelési munkálatokat.

A szállító nem felel a talaj és a fal egyenetlenségéért. Ennek korrigálása nem a szállító feladata!

A régi bútor elszállítását szállításai díj ellenében végezzük, árajánlatért keresse kollégánkat. Az elszállítás szolgáltatást cégünk megtagadhatja, a szolgáltatás opcionális.

Szállítás menete:

Az ön rendelésének házhozszállítása előtt 2 nappal e-mail üzenetet küldünk, melyben megadjuk az érkezés várható időpontját. A tervezett időpont tőlünk független események, okok miatt változhat (forgalom, időjárás), így a pontosságot nem minden esetben tudjuk garantálni.
A szállítási időpont alkalmasságát/ alkalmatlanságát egy válasz e-mail-ben vagy telefonon hozhatja tudomásunkra. Amennyiben a válasz elmarad, nem szállítjuk a megrendelt terméket.
A megrendelt szolgáltatásokat a garantáltan segítőkész és udvarias kollégáink szakképzett, gyakorlott módon végzik.

Személyes átvétel:

Amennyiben az Ön által megrendelt terméket személyesen szeretné elszállítani, átveheti az e-mailben közölt helyen és időben. Kérjük érkezés előtt mindenképp egyeztessen telefonon kollégánkkal.

A személyes elszállítás során a bútor megóvása érdekében a csomagoláshoz, rögzítéshez szükséges anyagokat a vevő maga biztosítja. (pl.: pléd, törölköző, paplan, karton, szivacs). A személyes szállítás esetén a cég nem vállal felelősséget a szállítás során keletkező károkért.

Üzletünkben női eladó dolgozik, amennyiben a terméket Ön szállítja el, Önnek kell megoldania a boltból illetve a raktárból történő árumozgatást, valamint az autóra rakodást.

További információk:

Szállítás során arra törekszünk, hogy a termék épségének megóvása mellett környezetkímélő módon, újrahasznosított csomagolóanyagokkal végezzük. Ez a megoldás többször használatos szivacstáblákkal való rögzítésből, hézagolásból áll, mellyel a legbiztosabb módon vigyázhatunk a bútorok sértetlenségére.

A weboldalunkon található szállítási idők tájékoztató jellegűek, ettől cégünk eltérhet